Terus Berehat..

Tuesday, April 13, 2010

Lately blog chik la takde gamabr kan..cerita jer...nanti la chik la upload kan gambar2 dengan cerita yg ada. Update dpd sakit mata chik la...semalam we (hubby dan chik la) decide pi terus check up sekali lagi kat specialist memandangkan mata hubby getting worse. Memang mata kami dah ada byk virus bila doc tu teropong gunakan alat2 doctor mata...dan yg paling sakitnya bila sekeliling kelopak mata kami bahagian dlm dicuci dengan ubat menggunakan cotton bud..huhuhu...sakit ya amat air mata tak berenti keluar ...and you know what ..air mata tu air mata darah...walaupun colornya tak sepekat darah kita tp ada la color2 darah sikit..sbb cotton bud yg digunakan tu penuh dengan darah......biasanya kalau mata yg sihat, bila kita sentuh kelopak dlm (masa buang habuk)..kelopak tersebut takkan keluarkan darah..but this one..ada darah you......sakit sungguh...sampai lepas setengah jampun still rasa cam mata dah bertambah besar..actually dah bengkak....
Hari ni mata chik la rasa baik sikit...mata putih pun dah nampak la putihnya sedikit walaupun still merah lagi.....kami dpt 3 hari lagi mc......huhuuhu..rindu pulak nak buat kerja kat pejabat..anyway thanks to friends and blogger yg sama2 berdoa moga chik la cepat sembuh....sesungguhnya dugaan Allah hanya untuk mereka2 yg terpilih...alhamdulillah.......

hehehe..dek kerana kebosanan melanda..sempat lagi tukar rumah baru....

You Might Also Like

2 comments

  1. uishhh..ni dah kes betul betul serius nih... sampai kuar airmata darah..harapnya tak berjangkit kat putera dan puteri hang

    ReplyDelete
  2. baca N3 ni....mata k.ani pun rasa ngilu gak ni.....smoga azi n suami cpt sembuh....:)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook