Hampir baik

Friday, April 16, 2010

Masuk hari ni genap 9 hari chik la dok kat rumah melayan sakit mata nih. Alhamdulillah dah semakin pulih, harap2 Isnin ni boleh masuk opis seperti biasa. Byk yg chik la nak kena go thru...buat masa nih hanya reply email yg penting2 jer..huhuuhu..
Petang ni pulak kat sini hujan punyer ler lebat...harap2 sempat berhenti sebelum jam 6ptg sbb chik la nak kena hantar anak2 ke kelas Kumon pulak....sementara tu layan dulu tenet nih sambil nonton upin ipin dengan anak2.
Apa yg chik la nak kena buat lepas nih?
1) chik la discover dah tak boleh nak upload gambar dpd cik nokia nih ke laptop sbb prg dah terdelete masa reformat lappy nih hari tu..so kena install balik..dah cuba install tp tak boleh download gak ..geram rasanya..macam nak kena rembat jugak satu bijik camera nih..chik la dah lama tak simpan kamera kat rumah sejak kena rembat dengan pencuri beberapa tahun lepas...kalu takdak camna nak tunjuk gambar2..hmmm
2) rasa hari ni dah malas nak masuk dapur...hmm...agak2 leh jalan2 carik makan tak?
3) nak kena susun balik baju2 yg dihantar utk dimanikkan...dah hampir seminggu chik la tak pegang jarum so dah miss due date beberapa helai baju...minta ampun yerk...mataku lebih penting dijaga buat masa ini...pelan2 lepas ni chik la siapkan yer..
ok cukup dulu...nanti chik la cerita2 lagi....

You Might Also Like

2 comments

  1. cuti jer lah jahit manik tu. Kena kasi rehat mata tu..... :)

    ReplyDelete
  2. iye la kak ani..memang dok rehat dulu dpd menjahit...cuma tenet jerk tak bley stop..hehhe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook