Award baru nak ambek...

Monday, April 12, 2010

huhuh...chik la masih lagi dlm cuti sakit...masuk hari yg ke 3 cuti dpd bekerja dan masuk hari yg ke 5 kena kurung kat rumah sbb sakit mata. Last Friday gi bawa MIL check mata kat specialist, chik la dan hubby ambik kesempatan check mata sekali....nak tahu apa doc kata...sakit mata merah ni akan mengambil masa sekurang2nya 2 minggu utk baik sepenuhnya..mungkin lebih lagi....Alamak 2 minggu?...lama tu..tp hari ni chik la tengok dah ada perubahan kat mata chik la dah kurang sikit bengkak...tp hubby still lagi merah dan berair2. Kena duduk kat rumah memang best tp bila tak sihat....memang sangat tak syok.....oleh kerana majikan chik la memang telah membekalkan access internet kat rumah di samping sebijik laptop so chik la kena jugak la ambik masa layan email2 kerja yg masuk...sib baik anak2 buah kat opis semua memang baguih bab2 buat kerja ni so tak la susah hati sangat...sementara mendownload email, sempat lagi ambik kesempatan layan blog..hehhehe..

Teringat award chik na arissaputri.blogspot.com dah lama baru chik la nak ambik....sroory la chik na. Anyway tima kasih banyak2 sbb bagi award ni kat chik la.....cam chik na, ni la first award yg chik la dpt.


Syarat2 nak ambik award nih....

1) Thank and link the person that gave you the award :
dah buat dah kat atas tadi...

2) Pass this award onto 15 blogger you're recently discovered and think are fantastic :
tak payah la kot, sbb chik la tau dah ramai dah blogger yg dah terima award nih....

3) State 7 things about yourself:
a) suka layan tenet
b) suka berkawan2 walaupun malu2 kucing
c) keluarga selalu diutamakan
d) suka membaca...specially kalau dpt baca novel..
e) suka jahit manik kat baju orang, baju sendiri..hehhehe??
f) penyabar
g) suka gi jalan2...by..bila kita nak cuti2 lagi???

sekian.......

You Might Also Like

3 comments

  1. aku ade banyak lagi tag dan award yg belum publish nih..nanti aku bagi lagi yea..

    anyway..take care.. kau tak cuba pakai ubat titik permata hijrah ke? hari tuh masa faiz kena sakit mata..dalam 2 hari dah baik

    ReplyDelete
  2. syoknya duk wat keja kat umah.....tp ibuhani doakn azi cpt baek sakit mata tu....x selesa kan. Jgn kasi kena cahaya matahari mata tu.....:)

    ReplyDelete
  3. Mas : thanks....smlm p specialist terus..doc kata this one quite serious..huhuuhu....

    kak ani : thanks....dok kat umah memang best..memang tak selesa ..kena berkurung jer...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook