Serangan virus M

Monday, March 22, 2010

Huhuhu......bersawangnyer rumah chik la.......siannyer..
Lama dah chik la tak mengupdate rumah ni....tu la jadinya bila virus MMM ni dah masuk byk sangat ....tp chik la pun lately quite busy sikit.....macam2 benda nak kena buat tambah dengan nak mengejar dateline beads customers chik la.....so bila dah settle kerja2 badan dah penat dan otak pun tak bley nak bercerita dah....tu pasal la rumah ni tak berupdate2.
Pas ni nanti chik la update yer walaupun ada antara cerita tu dah sebulan berlalu..hehehhe.....tunggu yer.....

You Might Also Like

3 comments

  1. salam azi. kumpul smua citer sepjg x update ni. Nanti bila update, N3 mesti pjg ekk......hehehe.... :)

    ReplyDelete
  2. a'ah le, lama tak nmpk akak ber blogging. takpe2 cari mood tu nanti update ye :)

    ReplyDelete
  3. kak ani : a'a byk dah cerita terkumpul, nanti kite tengok mana yg menarik utk di share yerk!

    Alya : ye la...sabaq..sabaq..mood sudah mari sikit2....

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook