SeLaMaT hARi WaNiTa SeDuNiA............

Monday, March 08, 2010

Salam semua...windunya nak update blog ni.....tp masa terhad...tp walk blogging tak miss cuma kadang2 tak sempat meninggalkan jejak di blog kawan2.  Pagi tadi on the way nak pi kerja macam biasa dok layan radio...rupa2 nya hari ni adalah Hari Wanita Sedunia......hehhe...macam2 la yg call ke radio tu minta sempena meraikan hari wanita nih....

So kawan2 .....sempena HWS ni, chik la berdoa agar semua wanita2 yg ada di muka bumi Allah ni akan sentiasa dikurniakan kesihatan, keceriaan, ketabahan dan kesabaran agar setiap apa juga yg mendatang dpt dilalui dengan tenang dan cekal dan dpt memdidik anak2 menjadi insan mulia disisiNya......insyaAllah....

Tunggu update terkini chik la nanti.........babai.......

ni la permata hati yg menjadikan jiwa wanita ini semakin cekal mengharungi kehidupan...moga menjadi insan mulia disisiNya

You Might Also Like

3 comments

  1. SLMT HR WANITA SEDUNIA JUGAK PD AZI......smoga menjd wanita yg cekal mengharungi hidup ini :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari wanita sedunia gak... moga kau lebih success hendaknya

    ReplyDelete
  3. SLMT HR WANITA SEDUNIA JUGAK

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook