BaJu DaRi JB

Wednesday, March 24, 2010


Dah lama rasanya chik la tak update hasil jahitan manik kan?....Hari ni nak ambik kesempatan lunch hour ni utk mengupdate..hehe....tetiba dua tiga hari ni chik la rajin pulak bawak bekal ke opis so tengahari sekadar beli buah dan makan bekalan jer.....baguih tak?....Huhuhu..korang ingat chik la ni rajin sangat ke? Bawak bekal pun sebb kedai makan yg berhampiran opis ni tutup. Nak carik kedai lain alamatnya kena start kereta..kalau berkawan2 tu rajin la jugak..ni sorang2...bawak bekal jer la.
Ok cukup cerita bekal...ni chik la nak update hasil jahitan seminggu lepas, sehelai baju kurung sutera dan sehelai selendang panjang berwarna putih. Tuannya pun chik la tak kenal siapa hanya antar melalui pos...takat ni dah 2x sapura dpd JB ni antar. Terima kasih kerana percaya kat chik la utk menambahseri baju beliau.
Tak mau cite panjang2...just take a look.....


ni kat hujung lengan...guna ton hitam, grey dan silver..jahit susun2 jer


hadapan baju...ni main corak dia....beliau takmo byk2 color since baju hitam & grey so kenalah guna warna manik yg akan2 warna baju....ok tak?

jahitan kat keliling selendang panjang color putih. Chik la guna sequien cream dan manik pearl gold color.

Masa sapura dah terima baju..dia sms...`rasa cam nak menangis tengok baju......
huhuhu..chik la punye ler risau...alamak tak elok ke jahitan baju tu....pastu sambung baca......baju saya cannntiikkkk sangat.....fuhh lega rupa2nya sapura suka......alhamdulillah..nanti antar lagi yerk!


You Might Also Like

9 comments

  1. wahh mmg cantik pun.. yg selendang tu ctk gak..

    ReplyDelete
  2. cantik sangat...i pun suka..nak tempah gak boleh???

    ReplyDelete
  3. memang cantik..hua...teringat project bajuku yg terbengkalai...

    ReplyDelete
  4. creativelah.....n cantik! Tu yg sampai 2x sapura tu hantar tempah manik kat Azi. Kak ani jahit manik kat hujung lengan baju tu bolehlah tp sendiri punya....hehehe.. :)

    ReplyDelete
  5. zarin : boleh boleh boleh...

    ReplyDelete
  6. Mas : thanks..baju sendiri memang selalu terbengkalai...huhuuhu...

    ReplyDelete
  7. kak Ani : tu la cara nak melepaskan penat bekerja..hehhe..lepas geram dengan bermain manik...ok la tu...azi pun actually jait kat baju sendiri pastu kawan2 huluq baju....layan jer..hehe

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..nmpk sgt azi mmg kreatif..seme org puji cantik..mmg nak anto lagi ni...tq azi

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook