Backdated Post : Amira Birthday

Tuesday, March 23, 2010


Ok...nak mulakan entry yg dah ni....entry lama....tak pe kot....hehhe.. Pada 28 feb yg lepas, genap usia 5 tahun anakanda yg ke 3...adik mira. Bukan main seronok lagi....tiap2 hari dok tanya bila nak potong kek .......macam biasa, setiap kali birthday anak2, kami memang akan sediakan kek tak kira samada besar atau kecik, mesti ada kek.  Kali ni kek ditempah kat tempat yg sama dengan kek kakak hari tu. Tapi kali ni order kek span jer. Best tau kek yg Iyta buat ni....siap ada blueberry jem lagi dibahagian tengah kek..memang puashati...thumb up utk Iyta!!!!
Kami tak plan nak buat sambutan pun sekadar menjemput kawan2 sepermainan adik mira yg berdekatan. En suami order sate bagi memeriahkan lagi sesi makan2 nanti. Kalau dah namapun budak2..memang seronok bila dpt makan kek ! So layan jer la gambar2 nih.......


ni la kek birthday girl

ni pulak birthday gurl...besaq dah anak ibu..

abang ngan adik....perangai dua ni hampir serupa...

abg, kakak dan adik....yg sorang lagi tu sepupu ..nak interfrem jugak hehe

best sungguh kek ni...tengok la gaya abang makan..hehhe..sabo jer la

antara kawan2 yg datang...

You Might Also Like

3 comments

  1. happy belated birthday to Amira..semoga menjadi anak yg solehah n kebanggaan family yer sweet..

    ReplyDelete
  2. Happy bday Amira......smoga bwh perlindungan Allah SWT n berjaya dunia akhirat........senyum lebau Amira, mak buat party utk dia ekk.... :)

    ReplyDelete
  3. shida : thanks

    kak ani: memang senyum lebau dia hari tu..hehhe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook