~29.01.2010~

Monday, February 01, 2010

What so special pasal date nih?......Very the special one la...tarikh ni adalah ulangtahun anak kedua chik ...menyambut usia 8 tahun.....alhamdulillah...moga Allah panjangkan lagi usianya utk meniti kehidupan yg penuh cabaran nih......
Tak celebrate ke mana pun..chik la tempahkan kek kat sini berserta dengan beberapa bungkus frozen food utk bekalan. Best jugak kek nya...nanti akak tempah lagi yer..hehe
Takde hadiah menarik pun yg diberi.....chik la cuma hadiahkan 3 helai tudung utk kegunaan kakak....dah besar kena la blajar2 bertudung...
Yang best sekali....selepas habis kelas Kumon mlm tadi..kakak dan abang menerima hadiah plag dan sijil dpd center atas keupayaan mereka berdua melebihi tahap sepatutnya subject math. Maksudnya sekarang kakak dah tahun 2 tp di Kumon kakak dah buat subjek utk tahun 4...manakala abang pulak di tahun 4 dah buat subjek utk tahun 6....alhamdulillah.....selepas chik la hantar anak2 mengikuti kelas Kumon...tak susah nak suruh depa buat math.....masa peperiksaan sek kebangsaan pun chik la tak risau ...mereka boleh buat....Anak2 pun tak merungut dgn latihan yg diberi. Kumon ni satu yg chik la suka..tiap2 hari ada latihan even masa cuti sekolah pun. Adik pun dah mula ke Kumon dan alhamdulillah adik pun suka....:)

Hari ni chik la cuti.....ambil gantian cuti thaipusam sabtu baru ni.....hubby pun cuti...so ambik kesempatan mengupdate blog....jumpa lagi.....


ni la keknya...nama salah eja pulak ....


hmm...sukanye dia..adik pun tak sabar nak makan kek..


plag yg abang dan kakak dapat...

You Might Also Like

7 comments

  1. Happy b'day pd kakak...smoga diberkati Allah SWT n menjd anak yg bijak n solehah.

    Bagus ye kumon ni....

    ReplyDelete
  2. hepi besday utk kakak .. semoga sentiasa diberkati allah dan tahniah jugak atas kejayaan dalam kumon.

    Dan Tahniah jugak untuk abang...

    ReplyDelete
  3. habby birthday kak! cantik kek itu. mesti sedap.

    award from kumon? mesti cerdik2 ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Kak Ani : insyaAllah moga begitu la hendaknya. Alhamdulillah kak...yg penting budak2 tu sendiri yg minat....baru mudah nak blajar...

    ReplyDelete
  5. Chik Na : InsyaAllah....

    ReplyDelete
  6. alyya:sedap jugak kek tu ....harga pun ok....bulan ni nak kena tempah utk adik pulak....pastu utk abg pulak..anak2 semua lahir awal tahun..hehhe
    Alhamdullillah..yg penting anak2 minat dengan apa yg mereka belajar, baru depa faham dan akak sentiasa pegang pada prinsip-anak2 yg lahir mempunyai kepandaian yg sama....dan didikan awal la yg membtk anak2...insyaAllah...

    ReplyDelete
  7. tempah kat mana?...aku pun nak tempah jugak laa...ada 2 org akan sambut birthday bulan Mac ni, aku & sajeeda...kalau tak deliver lagi buleh sambut sama2...

    please free to visit blog aku...http://ummieaisya-kasihsejati.blogspot.com
    baru mula jer...bukannyer reti sangat layan blog2 ni...nak update pun malas...tengok cuti 2 bulan ni kot2 rajin nak input apa2 maklumat yang berguna heheh

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook