Tukar background

Wednesday, January 06, 2010

Boring lunch takde member....bila sorang2 makan pun laju semacam jer....so abis makan ada about half hour lagi break time.....tangan ni lak gatai2 pi search new template...last2 tertukar la template ni.....tp yg tak bestnya..list of followers macam dah hilang jer, tulisan pulak tak nampak sbb ari tu background cerah so gunalah color gelap utk wording dia..bila tukar background gelap....tak leh nampak plak.....hehe..padan muka.....tak pe baru nak layan blog macam ni la...

You Might Also Like

5 comments

  1. ye la alya.....hitam putih tu jugak yg menarik hati....he

    ReplyDelete
  2. cantikkkkkk.... rasa cam nak tukar rumah jugak la...

    ReplyDelete
  3. Salam Azi....tq lwt blog k.ani. Kita link ekk :)

    ReplyDelete
  4. Mas : hehe..hitam itu menawan....hahha.Semlm kat opis aku blurr tu pasai tangan ni gatai dok surf sana sini....

    k.ani : orait! nanti kita link...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook