Pink & black

Wednesday, January 06, 2010

Hari ni chik la sampai awal sikit kat ofis....so terus buka laptop dan teringat nak update blog sementara ada masa.....kenapa awal?...Sekolah dah buka dan tahun ni anak2 semuanya bersekolah pagi. Van abang dan kakak jam 7.10 pg dah sampai....van tadika adik pulak jam 7.30 pg dah sampai. Perjalanan dpd rumah ke ofis lebih kurang 20 min jer so kalau takde persinggahan ke stesen minyak by 8 am chik la dah sampai ofis....waktu kerja start 8.30..hehhe ada 1/2 jam......rileks2 sat....



Update hari ni 2 helai baju dpd owner yg sama...returned customer ni......thanks liza.....walaupun tak pernah bertemu muka...rasa cam dah kenal. Actually Liza ni kawan kepada biras chik la.....biras la yg dok promote pasal jahitan manik ni ..org dah percaya kat kita....kita kena lah tunaikan hajat.  Satu baju color pink potongan moden dan satu lagi color hitam - baju yg nak dimake over supaya nampak lebih ceria......so layan.......



bahagian leher



close up sikit



kat lengat bahagian siku



bahagian leher



bawah baju



keseluruhan baju..tak brapa clear..

You Might Also Like

1 comments

  1. cantik pesen manik yg kaler merah tuh...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook