Makan makan lagi

Sunday, January 03, 2010

Selamat Tahun 2010..hari ni anak2 dah mula bersekolah di Kedah...termasuk anak2 chik la..so rumah sunyi sikit tinggal adik mira sorang...awal tadi terjaga tp disebabkan takde geng dia sambung tidur semula. Chik la ambik kesempatan update blog nih yg dah berhabuk2..hehe

Baru sempat nak load gambar ni. Ni makan2 masa cuti x'mas yg lepas. Actually chik bercadang nak join reunion geng2 Permai USM di Kalumpang Resort. Oleh kerana ada hal yg tak leh elak maka terpaksa la chik la batalkan hajat tu..insyaAllah tahun 2010 ni kami akan beriunion sekali lagi di Penang ....dan chik la akan pastikan turut serta....he

So untuk mengisi masa seharian tu hubby chik la teringin nak buat kambing bakar dan nasi beriani.....awal pagi kami dah ke pasar carik daging kambing...nasib baik ada lagi. Sampai rumah hubby dengan semangat berkobar2 menyediakan persiapan yg perlu. Memang menu bi pilihan hubby so from A-Z hubby yg sediakan termasuk nasi beriani....chik la tolong sikit2 ....boleh la chik la dok habiskan jahitan manik sementara tunggu juadah siap...hahha....


nasi briani...hmm



kambing sedang di bakar..



sedia untuk di ngap..yum yum...

You Might Also Like

3 comments

  1. cedapnya nasik beriani kambing bakar...bila la nak rasa air tangan zul nih

    ReplyDelete
  2. salam ziarah kembali
    bestnya tengok kambing bakar itu...trliur terliur :)

    ReplyDelete
  3. Na: balik kuala muda tu singgah2 la kulim hehhe.....
    zarin: thanks...sesekali buat menu luar biasa sikit..hehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook