~20% ReBaTe~

Tuesday, January 12, 2010


Hari ni nak cerita pasal rebate 20% yg boleh kita dpt dengan menggunakan kad Touch N Go di highway. Program ni stat Sept09 dan sehingga kini hanya bulan sept hari tu je chik la tak dpt rebate. Kalau kawan2 blogger nak tau every day chik la akan lalu 6x tol untuk memastikan chik la boleh sampai opis dlm masa 15-20min and have to spend RM7.40 every day utk tol sahaja...tu tak campur kalau chik la kena bertugas di bahagian pulau......hmmmm...
Okt dan Nov chik la dpt rebate nearly RM80 so for dec chik la cuma top up sikit je.....hehhe....dec punye rabate chik la simpan nak tunggu rebat januari pulak, bulan feb nanti baru nak claim.....aci tak???....
Camna nak layak ..lalu je kat highway tu bayar tol guna TNG min 80x sebulan..so boleh la dpt rebate 20%....



ni la gadget yg chik la akan pastikan sentiasa berada dlm kereta sebelum keluar pagar rumah..hehhe

You Might Also Like

1 comments

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook