Jawab Tag

Thursday, December 03, 2009

Dah lama tak berupdate blog ni....masuk tengok jer....rasa tak rajin pulak nak bercerita.  Sambil menghabiskan masa lunch ni teringat tag dpd kawan lama Cik Mas (arissaputri.blog.com)  yg masih tak berjawab.....

a. write five (5) interesting facts about the person who gave you this award:
   1. Bekas pekerja dedikasi kat TM....(hahaha...) satu batch dengan cik la...
   2. Ada sepasang anak yg comei lote....
   3. Suka memasak sejak2 jadi suri rumah sepenuh masa.....
   4. Suami tersayang dok oversea mencari rezeki.....
   5. Sesekali menghasilkan jahitan manik yg cantik2....

b. jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies :
    1. Suka lawat blog kawan2 ......
     2. Suka jahit manik....seronok tengok org memperagakan jahitan manik chik la tp tak   
         berapa    suka pakai baju yg ada manik2 hehehehe...
     3. Ada 3 org anak..sorang putera dan 2 puteri yg tiap2 hari suka buat chik la  
         marah...marah2 sayang
     4. Masih bekerja dan akan bekerja selagi diperlukan....(kalau dak camna nak cover belanja
         bulan2 maaa....)
     5. Suka explore benda2 baru specially yg ada kaitan dengan pendidikan anak2.....
     6. Suka jalan2 carik makan.....hehe...part ni la yg hubby chik la selalu tepuk dahi.....
     7. Sederhana dlm segala hal......
     8. Suka baca buku/majalah tp selalu bila pegang sat...dah zzzzzz.......(sib baik masa sek
         dulu tak macam ni kihkihkih....)
     9. Berusaha utk perbaiki kelemahan diri .......
    10. Kadang2 cepat marah specially bila tengah penat....hehe...

c. pick your ten (10) more deserving recipients and describe them

    Chik la tak mau tag sesiapa dulu la......len kali.......



    




    

You Might Also Like

2 comments

  1. he he he ..jawab gak tag aku yea.. nanti akan datang tag baru lak..hahaha

    ReplyDelete
  2. Na: tetiba rasa terajin nak jawap....almaklum la aku ni sesekali mengupdate blog...masuk hujung2 tahun ni kekadang semangat kerajinan kat opis ni kureng sikit....hehe...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook