Blog or Not to Blog ?

Friday, October 23, 2009

Blog or not to blog?

Actually Chik La dah ada satu web lain di http://mira05.fotopages.com/ mengambil sempena nama puteri Chik La yg kedua. Oleh kerana kekadang susah nak mengupdate gambar so Chik La plan nak buka semula blog yg dah lama Chik La tinggalkan ni. Boleh la jugak sembang2 cerita seharian.
So teman2 maya boleh la melayari mana2 blog utk melihat hasil kerjatangan Chik La ni. Dah hampir 3 tahun Chik La join teman2 beaders menghasilkan kerjatangan manik. Alhamdulillah boleh la memenuhi masa2 terluang dan melepaskan lelah selepas seharian di pejabat. Hari ni Chik La cuti so ambil kesempatan utk update kedua2 blog Chik La ....dah lama pun tak diupdate. Anak2 pun cuti sekolah hari ni..almaklum di utara ni jumaat hari cuti..he3.....
Panjang pulak cerita Chik La....nanti2 kita bercerita lagi yer....

You Might Also Like

1 comments

  1. Cool and sweet blog baru Chik La ni ..

    Chik na pun rasa cam nak tukar rumah lain jugak lah ..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers

Like us on Facebook